BROWSE ARTIST :    0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Lirik Lagu Didi Kempot - Kopi Lampung

(pasang iklan disini) Lirik Lagu Didi Kempot - Kopi Lampung

Secangkir wedang kopi
Kopi lampung niku kopi asli
Gulo batu nopo gulo tebu
Srupat sruput ting wanci dalu

Wancine udan grimis
Soyo wengi o soyo ngriwis
Gerimis kok ora uwis uwis
Terus kelingan kowe wong manis

Merak- Bakahuni
Numpak kapal kapale fery
Adoh adoh kowe tak parani
Mugo mugo kowe ora lali

Merak- Bakahuni
Numpak kapal kapale fery
Aku cinta setengah mati
Kelingan yel ngudek kopi

Kelingan wedange kopi
Nggelar kloso ing wayah wengi
Aku cinta setengah mati
Kelingan yel ngudek kopi

Reff :
kembali ke atas

RELATED CHORDS

Komentar Facebook

Others

A B C D F G J K L N P R S T W Y Z